Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Rasterivač krtica ultrazvučni solarni do 650m2

Model: 17536
Availability: Out of Stock
Barcode: 8605008920354

Description

Ultrazvučni rasterivač krtica je potpuno neškodljiv za crve i druge podzemne bube.

- Ultrazvučni rasterivač krtica kružno prostire ultrazvučne talase u prečniku od 36m nesmetane podzemne površine.

-Postavite Ultrazvučni rasterivač krtica na najugroženije mesto zaraženo glodarima.

-Pomerite Ultrazvučni rasterivač krtica ukoliko zemlja mrzne ili dođe do poplave.

-Zamenite baterije nakon 4 do 6 meseci ili ukoliko zvuk prestane da se čuje.

-Uređaj efikasno rasteruje: krtice, slepo kuče, rovke, voluharice, glodare rupare i sl.

 

Instrukcije:

-Da biste otvorili uređaj, odvrnite zeleni poklopac suprotno smeru kazaljke na satu.

-Pomerite kućište za baterije i ubacite 4 bat. od po 1.5V. Ukoliko je instalacija baterija tačna, čućete vibrirajuci zvuk.

-Nakon potvrde da je instalacija baterija tačna vratite kućište i zategnite poklopac radi 100%-tne zaštite od vremenskih neprilika.

-Gurnite uređaj u zemlju i vaš Ultrazvučni rasterivač krtica ce raditi neprekidno i danju i noću.

 

Uređaj će raditi od 4 do 6 meseci sa jednim setom alkalnih baterija. Za promenu baterija postupite prema tačkama 1-3 na upustvu. Treba imati u vidu da je oštećenom travnjaku i rastinju potrebno oko 6 nedelja da se oporave. Ukoliko je klima pogodna, preporučuje se da ostavite vaš Ultrazvučni rasterivač krtica u zemlji kako bi se rešili nove generacije glodara.

 

Važno:

1. Poklopac na Ultrazvučni rasterivač krtica-u mora biti švrsto zategnut nakom postavljanja u zemlju kako bi se sprešilo stvaranje kvara u slušaju kvašenja vodom.

2. Napravite probnu rupu pre postavljanja uređaja u tvrdu zemlju. * UREĐAJ NEMOJTE PREVIŠE GURATI ILI NABIJATI U ZEMLJU KAKO SE NE BI OŠTETIO.

3. Efekat delovanja uređaja u velikoj meri zavisi i od vrste zemljišta: suva, plodna ili tresetna zemlja ponekad ne propuštaju sonične talase u potpunosti tako da je poželjno koristiti dva uređaja. Vlažna glina je najbolji provodnik ultrazvučnih talasa.

4. Ne očekujte trenutnu reakciju - Ultrazvučni rasterivač krtica se mora konstantno koristiti od 7 do 14 dana pre nego što podzemni glodari počnu da napuštaju zaštičeno područje.

 

Specifikacije:

Dimenzije: 38cm x 5.7cm

Teûina: 190gr. (bez baterija)

Napajanje: 4 x 1.5V bat.

Frekvencija: 300Hz

Efekat delovanja: 1000m2

 

Deklaracija: Šifra i naziv proizvoda: 7536 Rasterivač krtica ultrazvučni solarni do 650m2 Uvoznik: Microcer d.o.o. Poreklo: European Union Jedinica mere: pcs