Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu
Your are here: > Home >

Online shopping benefits

Želimo da vas ohrabrimo da proizvode za vaše prodajne objekte poručujete isključivo preko online prodavnice microcer.rs, a ne na različite druge nepraktične i zastarele načine (telefonom, Viberom, e-poštom...).

Da bismo vam proces poručivanja olakšali, pripremili smo i Uputstvo za online kupovinu, u kome se nalazi cela procedura.

 

Online kupovina ima DEVET PREDNOSTI, u odnosu na druge načine poručivanja:

 

 1. Porudžbine u bilo koje doba dana, bilo kog dana u nedelji, jer online prodavnica radi 00-24, a nema neradne dane, tako da ne morate da to radite u radno vreme.
   
 2. Brže poručivanje nego na druge načine, jer sistem na online prodavnici već ima sve vaše poslovne podatke, tako da je potrebno samo da izaberete proizvode i njihovu količinu.
   
 3. Tačnost porudžbine je potpuna, u odnosu na druge načine, jer sistem na online prodavnici precizno beleži ono što ste poručili, tako da istovetne i tačne podatke imate i vi i mi. Po završetku poručivanja, odmah dobijate potpunu informaciju o vašoj porudžbini i naručena roba je rezervisana za vas.
   
 4. Jednostavnije poručivanje, kad jednom savladate online proceduru, posle toga ne morate da radite dupli posao (npr. pretraživanje i ručno beleženje proizvoda i telefonsko poručivanje).
   
 5. Mogućnost personalizovanih ponuda, posebno prilagođenih ponuda za vas, ubuduće će da bude realizovana kroz online prodavnicu.
   
 6. Posebne pogodnosti za online kupovinu, koje ćemo povremeno da imamo, biće prilika da dobijete robu pod povoljnijim uslovima kada je poručite kroz online prodavnicu.
   
 7. Funkcionalnosti online prodavnice omogućavaju trenutni pregled da li željenih proizvoda ima na lageru, kao i pregled sličnih proizvoda.
   
 8. Nebitno je gde se trenutno nalazite, jer online prodavnici možete da pristupite preko bilo kog uređaja (računar, laptop, tablet, pametni telefon), dovoljan je samo pristup Internetu.
   
 9. Istorija prethodnih porudžbina vam je uvek dostupna na online prodavnici i pomoću nje možete da poručite ponovo istu listu proizvoda ili da je izmenite po potrebi.

 

Želimo vam brz i uspešan prelazak na online poručivanje sa online prodavnice microcer.rs!

Ukoliko je potrebno, tu smo da vam pružimo svu potrebnu podršku, na sve dostupne načine – posetite stranu Kontakt.