Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Rezač cevi 3-32 mm Hoteche

Model: 19533
Availability: In stock
Barcode: 6934097708928

Description

Ovaj komplet alata je ključan za precizno sečenje i narezivanje cevi u vašim projektima. Izrađen od aluminijum-legura, alat je lagan i izdržljiv, pružajući vam stabilnost i dugotrajnost tokom upotrebe.

Ograničivač za prečnik rezanja: Alat može precizno seći cevi u prečniku od 3 do 32mm, obezbeđujući vam tačnost i pouzdanost u radu.

Ratchet držač za narezivanje: Ratchet držač omogućava vam lakše narezivanje cevi, smanjujući napor i omogućavajući vam da postignete željeni rezultat sa manje truda.

Aluminijumski gumb: Aluminijumski gumb omogućava vam precizno podešavanje i kontrolu prilikom sečenja i narezivanja cevi.

Plastično premazivanje u boji: Plastično premazivanje obezbeđuje dodatnu zaštitu od habanja i oštećenja, čineći alat dugotrajnijim.

Univerzalna upotreba: Ovaj komplet alata je idealan za različite vrste cevi i materijala, što ga čini savršenim za vodoinstalaterske, elektroinstalaterske i druge građevinske projekte.

Ovaj set alata za sečenje cevi i narezivanje će vam omogućiti da obavljate vaše projekte sa preciznošću i efikasnošću, bez obzira na njihovu složenost.