Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Pištolj za silikon extra jaka Hoteche

Model: 19547
Availability: In stock
Barcode: 6934097706245

Description

Ovaj pištolj za silikon je ključan alat za vaše građevinske i zanatske projekte, pružajući pouzdanu podršku za aplikaciju silikonskih masa, maltera, lepkova i drugih materijala za zaptivanje.

Izdržljiv materijal: Aluminijumsko kućište i čelični okidač garantuju dugotrajnost i pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima.

Teška dužina od 230mm: Ova dužina omogućava vam udobno rukovanje i preciznu kontrolu prilikom nanošenja materijala za zaptivanje.

Univerzalna kompatibilnost: Ovaj pištolj je pogodan za korišćenje sa standardnim patronama, omogućavajući vam širok spektar primena.

Jednostavan za upotrebu: Ergonomski dizajn i glatko okidačko delovanje čine ovaj pištolj lakim za korišćenje, čak i tokom dugih radnih sati.

Podesiva sila izlaza: Mogućnost podešavanja pritiska omogućava vam precizno doziranje materijala, osiguravajući čist i ravnomeran zaptivni spoj.

Ovaj pištolj za teške poslove će vam pružiti pouzdanu podršku u vašim građevinskim projektima, osiguravajući kvalitetne rezultate i efikasno zaptivanje svaki put.