Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Makaze za domaćinstvo 200mm sa otvaračem Hoteche

Model: 19544
Availability: In stock
Barcode: 6934097734804

Description

Ove kuhinjske makaze su esencijalni alat za svaku kuhinju. Izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ove makaze su izuzetno izdržljive i otporne na rđu.

Oštrice: Sa debljinom oštrice od 2.0mm, ove makaze su dovoljno jake da seku različite vrste hrane i materijala bez napora.

Poliranje i očvršćivanje: Peskovito poliranje i očvršćivanje oštrica čine ih izuzetno otpornim na habanje i produžavaju njihovu oštrinu tokom vremena.

Drška: Drška od kombinacije PP i TPR materijala pruža udobno i čvrsto držanje, omogućavajući vam precizno i sigurno korišćenje makaza.

Univerzalna upotreba: Ove makaze su idealne za sečenje raznih namirnica, kao i za obavljanje različitih kuhinjskih zadataka poput seckanja, rezanja i sečenja.

Ove kuhinjske makaze će biti nezamenljiv alat u vašoj kuhinji, pružajući vam pouzdanost, trajnost i funkcionalnost koja je neophodna za efikasno pripremanje hrane.