Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Kutija za alat Modular sa klaserom KMS553515B - Kistenberg

Model: 19616
Availability: In stock
Barcode: 5905197367385

Youtube videos

Description

Ovo proizvod je koji kombinuje praktičnost kutije za alat sa mogućnošću organizovanja manjih predmeta putem klastera. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

  • Dimenzije: 53x37x13cm. Kutija je dimenzija koje omogućavaju smeštanje različitih alata i pribora, a istovremeno su kompaktnih dimenzija za lakše nošenje i skladištenje.

  • Integrirani klaser: Klaser je integrisan unutar kutije, što omogućava organizovanje manjih predmeta kao što su šrafovi, ekseri, matice ili slični pribori. Ova funkcija olakšava pronalaženje i pristupanje malim delovima.

  • Pouzdana konstrukcija: Kutija je izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju trajnost i otpornost na habanje. Ovo osigurava dugotrajnu upotrebu kutije u različitim uslovima rada.

  • Praktični ručka za nošenje: Ručka omogućava jednostavno nošenje kutije sa sobom na različite lokacije, što je idealno za rad na terenu ili u pokretu.

  • Bezbedno skladištenje alata: Kutija obezbeđuje sigurno skladištenje alata i pribora, čuvajući ih od oštećenja ili gubitka.

  • Estetski dizajn: Estetski atraktivan dizajn čini ovu kutiju atraktivnom i funkcionalnom za upotrebu u različitim okruženjima, uključujući profesionalne radionice, garaže ili kućne radionice.

  • Kompatibilno sa: MODULAR SOLUTION, MSX: Može se lako integrisati u Modular Solution i MSX sisteme za još bolje organizovano radno okruženje.

Kutija za alat Modular sa klaserom je odličan izbor za sve korisnike koji traže praktično rešenje za organizovanje alata i manjih delova, kako kod kuće tako i na radnom mestu.