Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Kutija organizer Modular 55x37x8cm KMX55408B - Kistenberg

Model: 19617
Availability: In stock
Barcode: 5905197385334

Youtube videos

Description

Kutija organizator Modular dimenzija proizvod je koji pruža efikasno i praktično rešenje za organizaciju alata i pribora. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog proizvoda:

  • Prostrana unutrašnjost: Sa dimenzijama 55x37x8cm, ova kutija pruža dovoljno prostora za smeštanje različitih alata, delova i pribora. To je idealno za organizaciju alata na radnom mestu ili kod kuće.

  • Modularni dizajn: Kutija je dizajnirana da se lako kombinuje i povezuje sa drugim modularnim sistemima za skladištenje alata. To omogućava korisnicima da kreiraju svoj idealan sistem skladištenja koji odgovara njihovim potrebama.

  • Robustna konstrukcija: Izrađena od kvalitetnih materijala, ova kutija je izdržljiva i otporna na habanje. To osigurava dugotrajnu upotrebu i pouzdanost tokom vremena.

  • Praktičan dizajn: Kutija ima praktičan dizajn sa ručkama za nošenje koje olakšavaju prenos i premeštanje kutije. Takođe, transparentni poklopac omogućava korisnicima da lako vide sadržaj kutije bez potrebe da je otvaraju.

  • Višenamenska upotreba: Ova kutija je pogodna za različite namene, uključujući skladištenje alata, pribora za radionicu, ili čak sitnog inventara i delova u garaži ili radionici.

  • Kompatibilno sa: MODULAR SOLUTION, MSX: Može se lako integrisati u Modular Solution i MSX sisteme za još bolje organizovano radno okruženje.

Kutija organizer Modular je praktičan i funkcionalan proizvod koji će olakšati organizaciju alata i pribora kako profesionalcima tako i hobistima.