Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Ključevi Cevasti 6-22mm 10/1 u futroli Hoteche

Model: 19527
Availability: In stock
Barcode: 693407721682

Description

Ovaj set ključeva za svećice je neophodan alat za održavanje i servisiranje vašeg motora. Izrađen od spojeva cevi i presvučen cinkom, ovaj set nudi pouzdanost i dugotrajnost. Uz različite veličine od 6x7mm do 20x22mm, ovaj set je pogodan za različite tipove svećica. Uz to, dolaze i dve force bar šipke za dodatnu snagu prilikom upotrebe.

Zinkovanje: Završna obrada cinkom pruža dodatnu otpornost na koroziju i produžava radni vek alata.

Različite veličine: Set sadrži ključeve različitih veličina od 6x7mm do 20x22mm, što ga čini pogodnim za različite tipove svećica.

Force bar šipke: Dolaze sa dve force bar šipke koje pružaju dodatnu snagu prilikom upotrebe, omogućavajući vam lakše i efikasnije uklanjanje svećica.

Univerzalna upotreba: Ovaj set je idealan za automobile, motocikle, traktore i druge motore koji zahtevaju redovno održavanje svećica.

Ovaj set ključeva za svećice će vam omogućiti da lako i efikasno obavljate servisiranje i održavanje motora, pružajući vam pouzdanost i sigurnost prilikom rada.