Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Ključ univerzalni 9-32 mm u setu 2/1

Model: 19520
Availability: In stock
Barcode: 6934097706436

Description

Ovaj set univerzalnih ključeva je ključan dodatak vašoj radionici ili alatnoj kutiji. Sa opsegom od 9mm do 32mm, ovi ključevi su sposobni da se nose sa širokim spektrom veličina i tipova matica.

Materijal: Izrađeni od visokougljeničnog čelika za izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost.

Opseg: Set obuhvata ključeve koji mogu da se prilagode veličinama matica od 9mm do 32mm, čineći ih praktičnim za širok spektar primena.

Premaz od hroma: Završna obrada hromom pruža dodatnu otpornost na koroziju i omogućava dugotrajnost alata.

Dvostruke ručke od plastike: Ključevi su opremljeni dvostrukim ručkama od plastike koje pružaju udobno držanje i bolju kontrolu prilikom upotrebe.

Univerzalna upotreba: Ovi ključevi su idealni za upotrebu u automobilskim popravkama, popravkama kućnih aparata, održavanju bicikla i još mnogo toga.

Praktičan dizajn: Jednostavan dizajn ključeva omogućava lako i brzo podešavanje na željenu veličinu matice, čime se štedi vreme i napor.

Ovaj set univerzalnih ključeva je neophodan alat za svakog majstora ili ljubitelja uradi sam projekata. Sa svojom širokom primenom i visokim kvalitetom izrade, ovaj set će vam dugo služiti u vašim radovima.