Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Crevo rastegljivo 5-15m sa pištoljem i priključkom

Model: 19546
Availability: Out of Stock
Barcode: 6934097745961

Description

Ovo magično crevo za vodu je praktičan dodatak vašoj bašti ili dvorištu, omogućavajući vam lako zalivanje sa fleksibilnošću i praktičnošću.

Raspon dužine: Crevo može biti produženo od 5m do 15m, prilagođavajući se vašim potrebama za zalivanjem.

Unutrašnja cev od lateksa: Izrađena od lateksa, unutrašnja cev je izuzetno fleksibilna i otporna na pucanje, pružajući dugotrajnost i pouzdanost.

Proširuje se do 3 puta svoje originalne dužine: Ova funkcija omogućava vam da koristite crevo na većim udaljenostima, dok se skraćuje kada nije u upotrebi, čime se štedi prostor za skladištenje.

Sprej pištolj sa 7 šablona: Sprej pištolj sa 7 različitih šablona pruža vam izbor prskanja koji odgovara vašim potrebama, omogućavajući vam precizno i efikasno zalivanje.

Praktičnost: Ovo crevo je lagano, fleksibilno i lako se skladišti, čineći ga idealnim za korišćenje u vašoj bašti, dvorištu ili na terasi.

Ovo magično crevo za vodu će vam omogućiti jednostavno i efikasno zalivanje vaših biljaka, pružajući vam praktičnost i pouzdanost tokom cele sezone.