Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Adapter za ključ nasadni 1/4" 3/8" 1/2" Crv 3/1 Hoteche

Model: 19528
Availability: In stock
Barcode: 6934097721934

Description

Ovaj set produžnih šipki za alat sa pogonom je neophodan dodatak vašem alatu koji će vam omogućiti lakši pristup teško dostupnim mestima. Izrađene od visokokvalitetnog Cr-V materijala, ove šipke su izuzetno izdržljive i pouzdane. Set dolazi u tri različite veličine - 1/4", 3/8" i 1/2", što ga čini pogodnim za različite vrste alata i aplikacija.

Različite veličine: Set dolazi u tri različite veličine - 1/4", 3/8" i 1/2", što omogućava široku primenu u različitim alatima sa različitim pogonima.

Povećanje dosega: Ove produžne šipke omogućavaju vam da produbite domet vašeg alata, što vam olakšava rad na teško dostupnim mestima.

Univerzalna upotreba: Ovaj set je idealan za mehaničare, majstore, hobiste i sve druge koji koriste alat sa pogonom.

Inčne i metričke veličine: Set dolazi u kombinaciji inčnih i metričkih veličina, što ga čini još praktičnijim i prilagodljivijim za različite tipove alata.

Ovaj set produžnih šipki za alat sa pogonom će vam omogućiti da obavljate poslove sa većom preciznošću i efikasnošću, pružajući vam više fleksibilnosti i olakšavajući rad na teško dostupnim mestima.