Microcer.rs uses cookies to offer the best user experience. By continuing to use our website, we will assume that you consent to our use of cookies. Learn more.
Menu
srb
en
hu

Set za micro zalivanje 33 dela

Model: 19357
Availability: In stock
Barcode: 8585023324071

Description

Set za mikro zalivanje od 33 elementa je idealan alat za baštovane i ljubitelje biljaka koji žele da uštede vreme i vodu u procesu zalivanja svojih biljaka.

Set sadrži različite delove za mikro navodnjavanje, uključujući kapaljke, cevi, priključke, adaptere...

Jedna od prednosti ovog seta za mikro zalivanje je njegova fleksibilnost i prilagodljivost. Set se može prilagoditi bilo kojem vrtu ili povrtnjaku bez obzira na njegovu veličinu ili oblik.

Komplet za mikro navodnjavanje omogućava precizno zalivanje biljaka, što smanjuje gubitak vode i osigurava da svaka biljka dobije optimalnu količinu vode.

Druga prednost ovog seta je njegova jednostavnost korišćenja. Svi delovi seta su jednostavni za sastavljanje i lako se mogu spojiti. Set dolazi sa uputstvom za upotrebu, što olakšava korišćenje i instalaciju.

Dužina creva je 10 metara, a promer 4 mm. Set uključuje različite vrste kapaljki sa različitim protokom vode, što pruža fleksibilnost u izboru najboljeg načina zalivanja.

Set za mikro zalivanje od 33 elementa je kompletan mini alat za navodnjavanje različitih vrsta biljaka koji štedi vreme i vodu. Količinu vode možete štedljivo da regulišete čuvajući resurse.

Similar products